Undergulve

CMT

Verdens mest udbredte mineralske bindemiddel, cement, danner udgangspunkt for vores standard opbygning, CMT. CMT-systemet leveres i fire udgaver: CMT-100, CMT-200, CMT-300 og CMT-500.

De har alle et særligt projektbehov i fokus.

Første lag i alle vores opbygninger dannes af skumbeton.
Skumbeton er en unik og avanceret form for beton, der er et kvalitetsalternativ til EPS-beton.
Skumbeton er en cementbaseret fyldmasse med tilsat skum og er selvudtørrende, hvilket giver minimal tørretid. Produktet kan støbes fra 50 til 800 mm og er klar til videre behandling dagen efter.
Vores fabriksleverede skumbeton er let at håndtere, ligesom det har en række tekniske egenskaber, der gør det velegnet til byggeri.
Tekniske egenskaber ved skumbeton inkluderer en vægt på 200 kg/m3, brandklasse A1 – ikke brandbart, kapillarbrydende egenskab, hurtig udlægning, effektiv isolering omkring installationer – ingen kuldebroer, 100 % mineralsk, 100 % fri for råolie og TGA-godkendt.

Trinlydsdæmpning sikres ved brug af specielt fremstillede lydmåtter.

Måtten er et dansk produkt udført af genbrugte gummidæk, som er en innovativ løsning inden for trinlydsdæmpning. Grundet produktets innovative produktionsmetode lever den op til de højeste krav om bæredygtighed og miljøvenlighed.
Lydmåtten er specielt designet til at opretholde en optimal støjdæmpning i takt med minimal CO2-udlægning igennem dens livscyklus. Produktet kan modstå høje temperaturer, er diffusionsåben, egnet til brug med gulvvarme, ligesom den er godkendt til anvendelse i DGNB- og svanemærkede bygninger.
Der bruges forskellige måtter afhængig af systemet og dens tekniske egenskaber.

Det afsluttende lag udføres enten med flydende slidlag eller tyndpudsproduktet.
Alle cementbaserede afretningsprodukter er udviklet til at opfylde de højeste standarder for kvalitet og holdbarhed. Vi bruger kun kvalitetsprodukter for at sikre, at vores afretninger er spændingsfattige og kan modstå store belastninger uden at revne eller falde sammen.
Med et bredt udvalg af produkter til forskellige formål og behov kan du være sikker på at finde en løsning, der passer til dit projekt. Hvis du ønsker en pålidelig og holdbar afretningsløsning, er vores cementbaserede produkter det rigtige valg for dig.