Belægninger

Designgulve

Giv dit hjem eller kontor et moderne og stilfuldt udtryk med Cemtek designgulve. Vores gulve kombinerer smukke, naturlige materialer med funktionalitet og holdbarhed.
Cemtek tilbyder unikke, fugefri designgulve i to forskellige udgaver, der vil transformere ethvert rum.

– Indfarvet cementmørtel
– Selvudflydende polyuretan

Vores cementbaseret designgulve er lavet af specialcement, sand og andre bindemidler, der sikrer et unikt og moderne udtryk, som vil tage sig godt ud i enhver indendørs omgivelse.

Vi tilbyder forskellige nuancer af grå, der kan tilpasses til dit individuelle behov og smag. Vores transparente overfladecoating sørger for, at dit gulv holder sig smukt og nemt at vedligeholde i mange år fremover.

Bemærk venligst, at farver og billeder på vores hjemmeside kun giver en idé om, hvordan gulvet kan se ud. Vi anbefaler derfor, at du tager kontakt til os og bestiller en farveprøve, så du kan se og føle den ægte kvalitet af vores designgulve.

Et alternativ til cementbaseret produkter er vores selvudflydende polyuretan med specialudviklet farvepigment der giver mulighed for at skabe dekorative og kreative designs, der er unikke for dit gulv. Ved brug af forskellige værktøjer og teknikker kan vi opnå forskellige strukturer, mønstre og effekter, unikke for dit projekt. Vores gulvbelægning er ideel til erhverv, beboelse og institutioner, og er velegnet til alt fra kontormiljøer til private hjem, hvor et moderne udtryk er ønskeligt.

Polyuretan har en blød overflade, der er god til at absorbere støj og er behageligt at gå på, hvilket gør det perfekt til steder, hvor støjreduktion er nødvendig.
Cemtek design PU systemerne giver en næsten ubegrænset designfrihed til at skabe forskellige udtryk og karakteristika, såsom akustik, holdbarhed, slidstyrke og elasticitet.

Med vores brede farvesortiment kan du vælge den farve, der passer bedst til dit projekt. Det er dog vigtigt at huske, at den færdige farve og det færdige mønster afhænger af den valgte fremgangsmåde under udlægningen af produktet.