Undergulve

ANT-1

Grundet stigende behov for mere miljøvenlige produkter samt sænkning af CO2 har vi hos Cemtek indført et grønnere alternativ til undergulvsopbygninger. ANT-1-opbygning afsluttes med et Calcium-Sulfat-baseret afretningslag, der går de nye miljøkrav, som er pålagt byggebranchen, imøde.

Lydmåtter af udtjente bildæk er det grønneste undergulvssystem på markedet lige nu.

ANT-1 opbygges på et isolerende lag af selvudtørrende skumbeton i særklasse. Grundet dens exceptionelle styrke samt selvudtørrende egenskaber kan vores skumbeton bruges på alle slags projekter fra nybyggeri til renovering af boliger, kontorer, offentlige bygninger og institutioner.

Skumbeton har en lavere vægt og densitet end almindelig beton, hvilket gør det nemmere at håndtere og arbejde med. Dens hurtigere tørretid gør den til et perfekt valg på et projekt, hvor tiden er altafgørende. Den kan udlægges i tykkelser på op til 800 mm og bearbejdes videre dagen efter støbning.

Vores systems lyddæmpende egenskab sikres af lydmåtter af genbrugte gummidæk, som er en innovativ løsning inden for trinlydsdæmpning. Produktet er danskproduceret og lever op til de højeste krav om bæredygtighed og miljøvenlighed.
Lydmåtten er specielt designet til at opretholde en optimal støjdæmpning i takt med minimal CO2-udlægning gennem dens livscyklus. Produktet er diffusionsåben, egnet til brug med gulvvarme, ligesom den er godkendt til anvendelse i DGNB- og svanemærkede bygninger.

Vores anhydrit-slidlag reagerer hurtigt på temperaturændringer i gulvvarmen, hvilket betyder, at du kan opnå et behageligt indeklima i dit hjem med minimalt energiforbrug og lavere fremløbstemperaturer. Produktet er leveret med mekaniseret pumpebiker, som sikrer en høj produktivitet. Slidlaget tåler opvarmning under hærdning, som kan være med til hurtigere udtørring og bedre arbejdsforhold til håndværkere i de kolde måneder. 

Med op til 80 % mindre CO2-udledning end traditionelle cementprodukter, mindre indbygningshøjder og minimale svind, er anhydrit-slidlag det bæredygtige valg. Det er CE-, samt TGA-godkendt og EPD-certificeret.